Hypotheek Nijmegen Arnhem en omgeving
HomeOver ons kantoorVerzekeringenHypothekenFinancieel Advies Financieringen Pensioenen Wijziging doorgeven Schade melden Nieuws(brieven)

Telefoon 024 - 323 27 73
Fax 024 - 324 96 79
E-mail info@vanheckadvies.nl

Bezoekadres
Van Welderenstraat 106
6511 MT Nijmegen

Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

Downloads
Links
Disclaimer

 

Huis kopen? Alle expertise onder 1 dak!

Ben je van plan een huis te gaan kopen? Denk aan ons! Waarom?

Wij kunnen je begeleiden bij:

  • Aankoopbemiddeling
  • Onafhankelijk hypotheekadvies

Download hier de flyer


Wat kunnen wij concreet voor je betekenen:

  1. Aankoopbemiddeling
    Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Wij kunnen je al je zorgen uit handen nemen. Wij begeleiden je van de bezichtiging tot de onderhandelingen en van de contracten tot aan de afwikkeling bij de notaris. Wij geven je antwoord op bijvoorbeeld de vraag of de vraagprijs reeel is, of er geen addertjes onder het gras zitten bij de koop van een woning, of de woning in een goede staat is. Zo kun jij zelf beslissen of het huis voldoet aan je verwachtingen.
  2. Onafhankelijk hypotheekadvies
    Wanneer je je orienteert op de huizenmarkt kunnen we voor je berekenen wat jouw mogelijkheden zijn en een indicatie geven van de bijbehorende maandlast. Want het is natuurlijk wel belangrijk dat je met een gerust gevoel kunt gaan wonen in je droomhuis. Wij geven een uitgebreid hypotheekadvies zodat je weet waar je aan toe bent in elke situatie. Ook dat geeft een gerust gevoel. En tenslotte kunnen wij je hypotheek onderbrengen bij ongeveer 20 banken/geldverstrekkers. Hierdoor zijn wij in staat om voor elke unieke situatie de best passende aanbieding te doen..