Financieel Actueel
Van Heck Advies
Uiteraard staan wij voor u klaar!
 
Het zal u niet ontgaan zijn, er rijden steeds meer elektrische auto’s en in de komende jaren zullen steeds meer mensen overgaan op elektrisch rijden. Als u daarover nadenkt, ga dan met ons in gesprek, want op het gebied van verzekeringen vraagt dit extra aandacht. Mocht het gebeuren dat uw relatie overgaat, heeft dit wellicht gevolgen voor uw lopende verzekeringen. Het is niet leuk om hierover na te denken, maar het is wel onze taak om u hierover te informeren. Wij adviseren u alle verzekeringen door te nemen en te bekijken of aanpassingen wenselijk zijn. Niet alleen de schadeverzekeringen, maar ook en niet minder belangrijk, de levensverzekeringen en pensioenregelingen. Ook aandacht in onze nieuwsbrief voor de hypotheekrente, die afgelopen periode weer is gedaald! Denkt u na over het kopen van een huis, lees dan ons artikel goed door. U kunt ons altijd mailen of bellen, want we staan uiteraard voor u klaar!
 
Samenleven betekent vaak samen verzekerd zijn en samen de woonlasten dragen. Een relatiebreuk heeft, niet alleen emotioneel, maar ook financieel, grote gevolgen.
 
Lees verder
 
Goed om te weten...
Het begint klein, maar een eigen onderneming kan snel groeien. Wanneer ben je eigenlijk ondernemer en wat vindt uw verzekeraar?
Lees verder >>
Consumenten die een woning willen kopen zijn maar wat blij: de hypotheekrente is in de afgelopen periode opnieuw gedaald…
Lees verder >>
In komende jaren zullen steeds meer mensen overgaan op een elektrische auto. Op het gebied van verzekeringen vraagt dat om extra aandacht. In dit artikel vertellen wij u hier iets meer over.
Lees verder >>
 
 
 
 
 

Actuele Hypotheekrente

 

In onderstaand overzicht staan de actuele hypotheekrentes. Deze hypotheekrentes fluctueren. Deze hypotheekrentes zijn van 19-03-2021. Naast Hypotheekadvies verzorgen wij ook het gehele aankooptraject. Zo heeft u alles onder 1 dak. Meer weten? Klik hier.

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de hypotheekmogelijkheden? Klik hier of bel 024-3232773.
 

  NHG Tot 80% marktwaarde Tot 100% marktwaarde
5 jaar vast 0,75 % 0,95 % 1,30 %
10 jaar vast 0,88 % 1,14 % 1,43 %
15 jaar vast 1,09 % 1,40 % 1,69 %
20 jaar vast 1,15 % 1,45 % 1,79 %

 

 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Van Heck Advies
Telefoonnummer: 024-323 27 73
E-mail: info@vanheckadvies.nl
Website: www.vanheckadvies.nl
Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)
12007399
Aangesloten bij KiFiD
300.004371

Afmelden voor de nieuwskrant

 
 
 

cellspacing="0" width="100%" style="border-collapse: collapse; border-spacing: 0; padding: 0; text-align: left; vertical-align: top; width: 100%;">

Afmelden voor de nieuwskrant