HomeOver ons kantoorVerzekeringenHypotheken Financieringen Pensioenen Huizen ZoekmachineInternetsparen Wijziging doorgeven Schade melden Nieuws(brieven)

Telefoon 024 - 323 27 73
Fax 024 - 324 96 79
E-mail info@vanheckadvies.nl

Bezoekadres
Van Welderenstraat 106
6511 MT Nijmegen

Downloads
Links
Disclaimer


Verbouwing of Tuinaanleg

Verbouwing

Gaat u uw huis verbouwen? Een dakkapel plaatsen, een nieuwe keuken of wellicht het hele huis een nieuw likje verf? Wanneer u hier een lening voor afsluit is de rente fiscaal aftrekbaar.

Tuinaanleg

Wellicht bent u van plan om een nieuwe tuin aan te leggen De bedragen die hiervoor nodig zijn kunnen behoorlijk oplopen. Ook hier is de rente aftrekbaar, indien u voor een tuinaanleg geld leent.

Uw verbouwing financieren

Indien u uw verbouwing of tuinaanleg wilt financieren, rijst de vraag hoe u dat het beste kunt aanpakken. Een gewone lening? Dan is de rente behoorlik hoog. Een tweede hypotheek dan? De rente is hier lager, alleen moeten er wel kosten gemaakt worden bij de notaris en eventueel een taxatie. Of toch een WOZ-krediet, waarbij u geen kosten hoeft te maken en waarbij het rentepercentage ligt tussen een gewone lening en een hypothecaire lening.

Van Heck Advies kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. In een vrijblijvend adviesgesprek nemen wij met u de mogelijkheden door en bespreken de voor- en nadelen van de diverse opties. Uiteindelijk krijgt u een advies over de best passende financieringsvorm. Wij kunnen dan de gewenste vorm vergelijken bij tientallen banken, waardoor u niet alleen de beste financieringsvorm, maar ook tegen de beste en voordeligste condities krijgt. U kunt dan met een gerust hart beginnen aan uw verbouwing of tuinaanleg.

 

Kies hieronder uw vervolgstap:Erkend Hypotheekadviseur
Van Heck Advies werkt enkel met Erkend Hypotheekadviseurs. Naast een gedegen opleiding hoort hier ook bij jaarlijkse scholing om volledig up-to-date te blijven. Kijk voor meer informatie over Erkend Hypotheekadviseur op de website van SEH, www.seh.nl. 

 

 
Op het gebied van hypotheken doe wij onder andere zaken met de volgende instellingen:

  • ABN-AMRO
  • Fortis ASR
  • Postbank
  • ING Bank
  • SNS Bank
  • Bank of Scotland
  • Argenta
  • Florius
  • En nog vele anderen