HomeOver ons kantoorVerzekeringenHypotheken Financieringen Pensioenen Wijziging doorgeven Schade melden Nieuws(brieven)

Telefoon 024 - 323 27 73
Fax 024 - 324 96 79
E-mail info@vanheckadvies.nl

Bezoekadres
Van Welderenstraat 106
6511 MT Nijmegen

Van Heck Advies op Facebook Facebook.com

Downloads
Links
Disclaimer


 

Rechtsbijstandverzekering

Hoe goed bent u voorbereid op moeilijke tijden?

Het leven neemt soms onverwachte wendingen, die helaas niet altijd even aangenaam zijn. Ze kunnen zelfs uitlopen op een financiële ramp. Op zo’n situatie kunt u maar beter goed voorbereid zijn.
Van Heck Advies informeert en adviseert over voorzieningen die u financiële zekerheid bieden en daarom bespreken wij graag de rechtsbijstandverzekering met u.

In uw leven kunt u met uiteenlopende conflictsituaties te maken krijgen. Denk maar eens aan een geschil met een aannemer, een meningsverschil over de schuldvraag bij een aanrijding of onenigheid over uw belastingaangifte. Vaak zijn hier grote financiële belangen mee gemoeid. In dat geval wilt u er natuurlijk alles aan doen om uw recht te halen. Maar een advocaat kost u al gauw 175 euro per uur.

Met een rechtsbijstandverzekering voorkomt u hoge proceskosten en bent u verzekerd van gedegen juridische bijstand. Zo'n verzekering kost u slechts zo'n 15 euro per maand. Mocht u in een rechtszaak verstrikt raken, dan krijgt u meteen hulp van een goede advocaat. En u hoeft daar niks voor te betalen!

Kies hieronder uw vervolgstap:
Maak een afspraak met een van onze adviseurs Rechtsbijstandverzekering maakt deel uit van het voordeelpakket Vraag informatie op

 
Zelf online verzekeringen berekenen, vergelijken en afsluiten