Van Heck Advies

Droomhuis gevonden? Wij verzorgen uw hypotheek

 

Extra Nieuwsbrief

Open Huizendag 5 oktober a.s.

 
 

Voorwoord

Aanstaande zaterdag, 5 oktober, is het wederom open huizendag. Er zijn nu al ruim 40.000 huizen die meedoen aan deze dag. De berichten over de woningmarkt die ons bereiken zijn momenteel positief: lage rente, meer huizenverkopen. Misschien voor u wel een mooi moment om woningen te gaan bekijken aanstaande zaterdag.

 

Heeft u de woning van uw keuze gevonden en wilt u meer informatie over de mogelijkheden en betaalbaarheid van een hypotheek, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

 

Hypotheekadvies op maat

Zodra u zich begint te oriënteren op een hypotheek rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is en u wilt natuurlijk ook weten of dit betaalbaar is. Wij kunnen u hierin wegwijs maken. We zullen u voorrekenen wat de maandlasten zullen worden, maar ook of het nog betaalbaar is bij overlijden van uw partner of bij pensionering.

 

Wij hebben erkend hypotheekadviseurs in dienst die u door het hele hypotheekproces kunnen begeleiden, van begin tot eind. Dat geeft een gerust gevoel.

 

Direct een vrijblijvende afspraak maken met een erkend hypotheekadviseur? Bel 024-3232773 of klik hier.

 

Maak kans op een Ipad Mini

Ook Van Heck Advies gaat mee met zijn tijd en is actief op diverse sociale media. Onder aan de mail ziet u de links naar de pagina’s van ons bedrijf.

Om onze aanwezigheid op facebook te promoten hebben wij hier een actie aan verbonden. Like ons op Facebook en maak kans op een etensbon of een Ipad Mini. Kijk op www.facebook.com/vanheckadvies.

Vanaf nu kunt u dus altijd up-to-date zijn. Volg ons op Facebook, Twitter en Linkedin.

Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 

 

Woningmarkt stimuleren

Het kabinet ziet het stimuleren van de woningmarkt als een van zijn belangrijkste opdrachten. Wanneer de vastzittende huizenmarkt kan worden vlotgetrokken, is dat een stimulans voor de gehele economie, zo is de gedachte. Daarom heeft het kabinet op Prinsjesdag verschillende maatregelen aangekondigd.

Zo wordt het vanaf 2014 mogelijk om tot 100.000 euro belastingvrij te schenken, als dat bedrag voor de eigen woning wordt gebruikt. Wil iemand u op deze wijze helpen? Dit bedrag kan enorme impact hebben op uw maandelijkse lasten die daarmee aanzienlijk dalen. Een andere maatregel houdt in dat huiseigenaren met een NHG-hypotheek een eventuele restschuld geheel of gedeeltelijk onder de NHG mogen laten vallen.
Steeds meer mensen die al van plan waren om een (ander) huis te kopen, zetten nu serieuze stappen in die richting. Velen denken namelijk dat de bodem van de huizenprijzen inmiddels wel bereikt is. Heeft u plannen om een woning te kopen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

TIP: Vanaf 1 maart 2014 wordt het btw-tarief van 6% op arbeidskosten weer teruggebracht naar 21% in geval van renovatie of herstel van de eigen woning. Wilt u nog verbouwen? Stel dit dan niet uit tot volgend jaar!


Hypotheekadvies op maat? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien of klik hier voor het maken van een afspraak.

Van Heck Advies
Telefoonnummer: 024-323 27 73
E-mail: info@vanheckadvies.nl
Website: www.vanheckadvies.nl
Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 

 


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)
12007399
Aangesloten bij KiFiD
300.004371

Afmelden voor de nieuwskrant