Financieel Actueel
Van Heck Advies
Wij helpen u graag met een deskundig advies
Als er nieuws is te melden op fiscaal gebied informeren wij u daar graag over. Op 30 januari is een verandering doorgevoerd die, als u en uw partner een eigen woning bezitten, ingrijpende gevolgen voor u kan hebben. Wij adviseren u dan ook om het eerste artikel in deze nieuwsbrief goed door te lezen. Over nieuw gesproken, misschien heeft u sinds kort een nieuwe baan. Nieuw werk betekent, doorgaans, een nieuwe financiële situatie. Onze nieuwsbrief geeft u inzicht in een veranderende wereld. Als u vragen heeft over een van onze onderwerpen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met een deskundig advies.
Heeft u een eigen woning? En woont u samen met een partner? Dan kan dit artikel voor u erg belangrijk zijn.

Lees verder
Goed om te weten...
Een schade die u lijdt door bijvoorbeeld het verliezen van een telefoon is niet te vergelijken met het verlies van een woonhuis met inboedel. Bij dat laatste krijgt u niet alleen emotioneel, maar ook aan regelwerk en organisatie veel op uw bordje. Voor ondersteuning is er dan de stichting Salvage.
Lees verder >>
Jaarlijks wisselen veel mensen van beroep. Zo’n beslissing heeft bijna altijd ingrijpende gevolgen voor uw financiële zekerheid. Daarom is het verstandig om een dergelijk besluit ook met ons te bespreken.
Lees verder >>
Navigatie, parkeercensoren, cruise control, gemak dient de mens… maar ook bedrijven die deze hulpmiddelen ontwikkelen…
Lees verder >>
 

Actuele Hypotheekrente

In onderstaand overzicht staan de actuele hypotheekrentes. Deze hypotheekrentes fluctueren. Deze hypotheekrentes zijn van 25-04-2018. Naast Hypotheekadvies verzorgen wij ook het gehele aankooptraject. Zo heeft u alles onder 1 dak. Meer weten? Klik hier.

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de hypotheekmogelijkheden? Klik hier of bel 024-3232773.

  NHG Tot 80% marktwaarde Tot 100% marktwaarde
5 jaar vast 1,25 % 1,40 % 1,72 %
10 jaar vast 1,78 % 1,89 % 2,20 %
15 jaar vast 2,20 % 2,39 % 2,70 %
20 jaar vast 2,30 % 2,49 % 2,79 %

 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Van Heck Advies
Telefoonnummer: 024-323 27 73
E-mail: info@vanheckadvies.nl
Website: www.vanheckadvies.nl
Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)
12007399
Aangesloten bij KiFiD
300.004371

Afmelden voor de nieuwskrant