Financieel Actueel
Van Heck Advies
De formatie is rond!
De onderhandelaars zijn er uit. Er ligt een regeerakkoord op tafel. Nu mag de 2e kamer er mee aan de slag. Het duurt nog wel even voordat de plannen in wetgeving zijn vertaald, maar over zaken die financieel of fiscaal gevolgen voor u hebben, de hypotheekrenteaftrek bijvoorbeeld, zullen wij u de komende tijd zeker informeren. Een aantal veranderingen die we kunnen verwachten lichten wij in deze nieuwsbrief alvast kort toe. Heeft u vragen over onze dienstverlening, of zijn er zaken waar wij u over kunnen adviseren? Laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst!
Afgelopen week werd de inhoud van het regeerakkoord bekend. In deze nieuwsbrief gaan wij kort in op de belangrijkste wijzigingen voor de eigen woning.

Lees verder
Goed om te weten...
De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen blijven dalen. In dit artikel informeren wij u in welke situaties u hiervan kunt profiteren. Ook waarschuwen wij om niet overhaast beslissingen te nemen.
Lees verder >>
In de verschillende media verschijnen steeds meer berichten over een mogelijke stijging van de hypotheekrente in de komende maanden. In dit artikel gaan we kort in op de gevolgen van zo’n stijging.
Lees verder >>
Als het om veiligheid gaat vraagt moeder natuur soms om extra aandacht voor.. bijvoorbeeld uw auto. En misschien al wel eerder dan u denkt!
Lees verder >>
 

Actuele Hypotheekrente

In onderstaand overzicht staan de actuele hypotheekrentes. Deze hypotheekrentes fluctueren. Deze hypotheekrentes zijn van 13-10-2017. Naast Hypotheekadvies verzorgen wij ook het gehele aankooptraject. Zo heeft u alles onder 1 dak. Meer weten? Klik hier.

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de hypotheekmogelijkheden? Klik hier of bel 024-3232773.

  NHG Tot 80% marktwaarde Tot 101% marktwaarde
5 jaar vast 1,15 % 1,30 % 1,75 %
10 jaar vast 1,69 % 1,80 % 2,15 %
15 jaar vast 2,10 % 2,25 % 2,55 %
20 jaar vast 2,25 % 2,40 % 2,70 %

 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Van Heck Advies
Telefoonnummer: 024-323 27 73
E-mail: info@vanheckadvies.nl
Website: www.vanheckadvies.nl
Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)
12007399
Aangesloten bij KiFiD
300.004371

Afmelden voor de nieuwskrant