Financieel Actueel
Van Heck Advies
Wij blijven voor u de ontwikkelingen volgen
De media berichten er al enige tijd over. Aflossen wanneer u een spaarhypotheek heeft kan fiscaal nadelig uitpakken. Misschien vraagt u zich af wat dit voor u persoonlijk betekent. In deze nieuwsbrief kunt u lezen of het in uw geval verstandig is actie te ondernemen. En iets anders: Bent u zelfstandige of werkt u veel thuis? Weet u dan of u verzekerd bent tegen een eventuele schade die u oploopt tijdens het werk? Wij helpen u graag als u vragen heeft wat het een en ander voor uw persoonlijke situatie betekent. Uiteraard zijn we er ook voor al uw overige vragen.
De goeden lijden onder de slechten is een gegeven dat, helaas, ook onder verzekerden opgaat. Verzekeringsfraude onder de loep.

Lees verder
Goed om te weten...
In de media is in de afgelopen periode veel aandacht gegeven aan de fiscale naheffing voor consumenten met een spaarhypotheek. In dit artikel gaan wij in op de achtergronden van deze publiciteit.
Lees verder >>
Om reistijd en kosten uit te sparen wordt er steeds meer ‘thuisgewerkt’. Ook veel ZZP’ers werken aan of in huis. Maar wat te doen ingeval van schade als werk en privé door elkaar lopen?
Lees verder >>
Online gaan of blijven in de auto. Verzekeraars helpen ons graag met apps die internetten in de auto onmogelijk maken. Maar de verleiding deze links te laten liggen blijft erg groot..
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

 

Actuele Hypotheekrente

In onderstaand overzicht staan de actuele hypotheekrentes. Deze hypotheekrentes fluctueren. Deze hypotheekrentes zijn van 05-09-2017. Naast Hypotheekadvies verzorgen wij ook het gehele aankooptraject. Zo heeft u alles onder 1 dak. Meer weten? Klik hier.

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de hypotheekmogelijkheden? Klik hier of bel 024-3232773.

  NHG Tot 80% marktwaarde Tot 101% marktwaarde
5 jaar vast 1,15 % 1,30 % 1,75 %
10 jaar vast 1,79 % 1,90 % 2,27 %
15 jaar vast 2,25 % 2,31 % 2,75 %
20 jaar vast 2,45 % 2,60 % 2,90 %

 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Van Heck Advies
Telefoonnummer: 024-323 27 73
E-mail: info@vanheckadvies.nl
Website: www.vanheckadvies.nl
Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)
12007399
Aangesloten bij KiFiD
300.004371

Afmelden voor de nieuwskrant