Financieel Actueel
Van Heck Advies
Wij houden de ontwikkelingen voor u bij
Zoals u van ons gewend bent als uw financieel adviseur, volgen wij de ontwikkelingen in de sector op de voet. Zo houden wij ook de plannen van het Kabinet in de gaten en informeren wij u over maatregelen en mogelijke consequenties die voor u van belang kunnen zijn. In deze nieuwsbrief vertellen wij meer over de ontwikkelingen voor senioren en de veranderingen in het pensioensysteem. Staat u op het punt om lekker op vakantie te gaan? Heerlijk, we wensen u een hele fijne vakantie toe! Als uw adviseur vragen we u natuurlijk nog wel even of u goed verzekerd op pad gaat. Want niets is zo vervelend om tijdens de vakantie geconfronteerd te worden met een ongeluk, ziekte of schade.
Een van de onderwerpen die aan bod komen bij de kabinetsformatie is de wettelijke kaders waarbinnen de banken financieringen mogen verstrekken. Lees hier wat eventuele veranderingen voor ouderen kunnen betekenen.

Lees verder
Goed om te weten...
Ook het onderwerp pensioenen speelt een rol bij de huidige formatie. Maar wat voor effect hebben wijzigingen in het pensioenstelsel op pensioenverzekeringen die al zijn afgesloten?
Lees verder >>
Gaat u in de komende periode met de auto naar het buitenland? Onderzoek dan tijdig of u verplicht bent een vignet te kopen.
Lees verder >>
Het blijft lastig ons te wapenen tegen ongewenste reclame en verkoop. Hier vindt u een aantal tips.
Lees verder >>
 

Actuele Hypotheekrente

In onderstaand overzicht staan de actuele hypotheekrentes. Deze hypotheekrentes fluctueren. Deze hypotheekrentes zijn van 27-07-2017. Naast Hypotheekadvies verzorgen wij ook het gehele aankooptraject. Zo heeft u alles onder 1 dak. Meer weten? Klik hier.

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de hypotheekmogelijkheden? Klik hier of bel 024-3232773.

  NHG Tot 80% marktwaarde Tot 102% marktwaarde
5 jaar vast 1,40 % 1,55 % 1,95 %
10 jaar vast 1,79 % 1,80 % 2,27 %
15 jaar vast 2,25 % 2,40 % 2,85 %
20 jaar vast 2,45 % 2,60 % 3,00 %

 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Van Heck Advies
Telefoonnummer: 024-323 27 73
E-mail: info@vanheckadvies.nl
Website: www.vanheckadvies.nl
Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)
12007399
Aangesloten bij KiFiD
300.004371

Afmelden voor de nieuwskrant