Financieel Actueel
Van Heck Advies
Onze nieuwsbrief staat weer vol tips en informatie
Als u de komende periode vertrekt voor een vakantie naar het buitenland, raden wij u aan om goed onze tips door te lezen. Heeft u bij uw reisverzekering gecheckt waar u eigenlijk precies voor verzekerd bent? En iets heel anders, heeft u bijvoorbeeld uw pinpas gecontroleerd, of die het wel doet in het buitenland? Uiteraard vertellen wij u meer in onze nieuwsbrief, dit keer over uw hypotheek, deeleconomie en nalatenschappen.
Voor u op vakantie gaat, is er meestal nog veel te regelen. En niet alleen op het werk. Om te voorkomen dat u in de vakantie voor onaangename verrassingen komt te staan, hier alvast wat zaken om af te vinken.

Lees verder
Goed om te weten...
Bij het kopen van een huis zijn er veel beslissingen te nemen. En dat moet ook nog eens snel, gezien de grote vraag naar koopwoningen op dit moment. Lees hier hoe u door u goed te laten informeren voorkomt dat u - overhaast - verkeerde keuzes maakt.
Lees verder >>
Snapcar, Mywheels, Airbnb, Peerby, we delen steeds meer met anderen. Maar hoe zit het met een eventuele schade? U doet er goed aan de voorwaarden van uw verzekeringen eens na te lezen..
Lees verder >>
U houdt zich er vast niet dagelijks mee bezig, maar hier vindt u een aantal veel gestelde vragen - en antwoorden - over nalatenschap.
Lees verder >>
 

Actuele Hypotheekrente

In onderstaand overzicht staan de actuele hypotheekrentes. Deze hypotheekrentes fluctueren. Deze hypotheekrentes zijn van 23-06-2017. Naast Hypotheekadvies verzorgen wij ook het gehele aankooptraject. Zo heeft u alles onder 1 dak. Meer weten? Klik hier.

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de hypotheekmogelijkheden? Klik hier of bel 024-3232773.

  NHG Tot 80% marktwaarde Tot 102% marktwaarde
5 jaar vast 1,40 % 1,50 % 1,97 %
10 jaar vast 1,69 % 1,80 % 2,27 %
15 jaar vast 2,24 % 2,39 % 2,84 %
20 jaar vast 2,35 % 2,53 % 2,94 %

 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Van Heck Advies
Telefoonnummer: 024-323 27 73
E-mail: info@vanheckadvies.nl
Website: www.vanheckadvies.nl
Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)
12007399
Aangesloten bij KiFiD
300.004371

Afmelden voor de nieuwskrant