Financieel Actueel
Van Heck Advies
Er is weer genoeg te vertellen over belangrijke financiƫle ontwikkelingen
Iedereen heeft de afgelopen weken al genoten van de warme zonnestralen. We voelen de zomer al komen! De positieve energie die het geeft kunnen we allemaal goed gebruiken! We doen er graag aan mee. In deze nieuwsbrief belichten we weer een paar interessante onderwerpen voor u. Met name de veranderingen in de woningmarkt houden wij goed voor u in de gaten. Maar uiteraard zijn er meer ontwikkelingen. Leest u onze nieuwsbrief eens rustig door. Wij hopen u op deze manier goed advies te geven en als het even kan, te helpen besparen.
Met een stijgende huizenprijs rijst de vraag misschien bij u: verhuizen of verbouwen? De lage rentestand is in beide gevallen in uw voordeel.

Lees verder
Goed om te weten...
Een overlijdensrisico is te verzekeren. En niet alleen op jonge leeftijd. Maar wat voor premie betaalt u eigenlijk. En is er (nog) wel noodzaak voor verzekeren?
Lees verder >>
Als u de voorwaarden van uw schadeverzekering erop naleest, is de kans groot dat uw verzekeraar in geval van schade door een terroristische aanslag niet uitkeert. Staat u of staan uw nabestaanden dan dus met lege handen?
Lees verder >>
Met een goede inboedelverzekering zijn uw kostbaarheden goed verzekerd - denkt u. Maar hoe toont u aan wat verloren is gegaan bij brand of diefstal?
Lees verder >>
 

Actuele Hypotheekrente

In onderstaand overzicht staan de actuele hypotheekrentes. Deze hypotheekrentes fluctueren. Deze hypotheekrentes zijn van 29-05-2017. Naast Hypotheekadvies verzorgen wij ook het gehele aankooptraject. Zo heeft u alles onder 1 dak. Meer weten? Klik hier.

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de hypotheekmogelijkheden? Klik hier of bel 024-3232773.

  NHG Tot 80% marktwaarde Tot 102% marktwaarde
5 jaar vast 1,40 % 1,50 % 2,00 %
10 jaar vast 1,69 % 1,80 % 2,27 %
15 jaar vast 2,24 % 2,39 % 2,84 %
20 jaar vast 2,35 % 2,58 % 2,94 %

 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Van Heck Advies
Telefoonnummer: 024-323 27 73
E-mail: info@vanheckadvies.nl
Website: www.vanheckadvies.nl
Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)
12007399
Aangesloten bij KiFiD
300.004371

Afmelden voor de nieuwskrant