Financieel Actueel
Van Heck Advies
Laat uw financieel adviseur meekijken
Het is soms niet bij te houden, hoe snel de financiële wereld verandert. Wetgeving verandert, verzekeringsvoorwaarden en de fiscale regels. Het heeft allemaal invloed op uw persoonlijke financiën. Zelfs als u helemaal niets doet, dan wijzigt toch uw situatie. Zaken zijn dus nooit eenmalig goed geregeld. Het vraagt om onderhoud. Wij helpen u daar graag mee. Dat doen wij ook door u regelmatig te informeren via onze nieuwsbrief over zaken die spelen in de financiële wereld. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.
Jaarlijks starten er tussen de 120.000 en 140.000 zelfstandigen zonder personeel een onderneming. Hebben deze zzp'ers wel of geen recht op een Nationale Hypotheek Garantie?

Lees verder
Goed om te weten...
Wanneer u naar het buitenland reist is een goede, betaalbare reisverzekering onmisbaar. Hoe combineert u lage kosten met een ruime dekking?
Lees verder >>
Sinds 2002 en nu zijn de premies voor nieuw afgesloten overlijdensrisicoverzekeringen bijna 57 % gezakt. Mogelijk dat u als consument hiervan kunt profiteren.
Lees verder >>
De verkiezingen komen eraan. In de komende weken zullen de “koopkrachtplaatjes” weer veelvuldig door de politici worden geschetst. Maar hoe is de koopkrachtontwikkeling bij u. Gaat u er nu wel of niet op vooruit?
Lees verder >>
Veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van verzekeringen zetten wij graag voor u op een rijtje, dat is niet úw zorg.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

 

Actuele Hypotheekrente

In onderstaand overzicht staan de actuele hypotheekrentes. Deze hypotheekrentes fluctueren. Deze hypotheekrentes zijn van 08-02-2017. Naast Hypotheekadvies verzorgen wij ook het gehele aankooptraject. Zo heeft u alles onder 1 dak. Meer weten? Klik hier.

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de hypotheekmogelijkheden? Klik hier of bel 024-3232773.

  NHG Tot 80% marktwaarde Tot 102% marktwaarde
5 jaar vast 1,45 % 1,53 % 1,97 %
10 jaar vast 1,72 % 1,70 % 2,27 %
15 jaar vast 2,10 % 2,30 % 2,85 %
20 jaar vast 2,25 % 2,45 % 3,00 %

 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Van Heck Advies
Telefoonnummer: 024-323 27 73
E-mail: info@vanheckadvies.nl
Website: www.vanheckadvies.nl
Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)
12007399
Aangesloten bij KiFiD
300.004371

Afmelden voor de nieuwskrant