Financieel Actueel
Van Heck Advies
Zit u verlegen om deskundig advies?
Zoals u weet zijn wij er om u te helpen bij vragen over financiƫle producten en diensten. Misschien zoekt u naar een goed alternatief voor uw spaargeld, nu de rente op spaarrekeningen erg laag is, of wilt u weten wat de verhoging van de AOW-leeftijd voor invloed heeft op uw pensioen. U kunt altijd bij ons terecht. Wij zoeken dan producten of spaarvormen die goed aansluiten bij uw specifieke omstandigheden. Maar ook op verzekeringsgebied nemen wij u graag zorgen uit handen met een deskundig advies. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.
Door betere voeding en de ontwikkeling van de medische wetenschap blijft de levensverwachting in Nederland stijgen. In dit artikel staan we stil bij enkele gevolgen van deze ontwikkeling.

Lees verder
Goed om te weten...
Bijna iedereen heeft in de afgelopen periode het bericht van zijn bank gekregen dat de rente over spaargeld opnieuw is verlaagd. Is sparen zoals we dat gewend zijn nog wel interessant?
Lees verder >>
We kunnen ons tegen van alles verzekeren. En als we voor zekerheid kiezen, doen we dat ook. In dit artikel lezen we over het belang van een goede rechtsbijstandverzekering.
Lees verder >>
Met het korter worden van de dagen neemt het risico op inbraken weer toe. Hoog tijd dus om na te denken hoe we inbrekers buiten de deur kunnen houden.
Lees verder >>
Van Heck Advies
 

Actuele Hypotheekrente

In onderstaand overzicht staan de actuele hypotheekrentes. Deze hypotheekrentes fluctueren. Deze hypotheekrentes zijn van 13-11-2017. Naast Hypotheekadvies verzorgen wij ook het gehele aankooptraject. Zo heeft u alles onder 1 dak. Meer weten? Klik hier.

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over de hypotheekmogelijkheden? Klik hier of bel 024-3232773.

  NHG Tot 80% marktwaarde Tot 101% marktwaarde
5 jaar vast 1,15 % 1,30 % 1,65 %
10 jaar vast 1,65 % 1,80 % 2,10 %
15 jaar vast 2,05 % 2,20 % 2,50 %
20 jaar vast 2,20 % 2,35 % 2,65 %

 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Van Heck Advies
Telefoonnummer: 024-323 27 73
E-mail: info@vanheckadvies.nl
Website: www.vanheckadvies.nl
Van Heck Advies op Facebook
Van Heck Advies op Twitter
Van Heck Advies op Linkedin

 


Disclaimer
Wij hebben de Nieuwskrant voor Particulieren met veel zorg samengesteld. Wij stellen ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de informatie.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)
12007399
Aangesloten bij KiFiD
300.004371

Afmelden voor de nieuwskrant